

- А, тя какво прави?
- Цепи дърва.

-Няма го.
-Къде е?
-Бият го сега...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Педагозите станаха хоротропци, учениците – зрители
Светият отец почина в понеделник на 88-годишна възраст
Каквото и количество да направя, никога не остават за следващия ден
Политици, НПО-та и дори любимката на Бургас Тони Димитрова не са съгласни с идеята за фойерверки над катедралния храм
От години Ethno се утвърди като едно от местата с най-разпознаваем вкус в града – съчетавайки традиции, автентични рецепти и непринудена, топла атмосфера
Водещият проговаря за Сияна, гнева си срещу бездействието и нуждата от истинско гражданско общество
Вениамин е възпитаник на Кина Христова и бургаската школата „Сезони“
Каквото и количество да направя, никога не остават за следващия ден
Аз обичам да добавям локум или стафиди, а понякога и сладко – според това какъв точно вкус искам да имат масленките, но вие може да приготвите и основния вариант с орехи
Лесна рецепта за вкусна Зеленчукова запеканка с наденица